2020 Çeşme Plajları

Mart ayından beri geçirdiğimiz bu pandemi dönemi günlük yaşantımızda değişiklikler olmasına sebep oldu. Restoranlara, marketlere ve daha pek çok yere gelen düzenlemelerin etkisini bu yaz plajlarda da görmeye başlayacağız. Çeşme’de nerede denize girilir? Çeşme’nin en güzel plajları hangileri? COVID-19’un etkisiyle ne yazık ki bazı plajlar açılmayabilir ancak bu yazıda sizin için 2020 yazında Çeşme’de açık olacak en gözde plajları derlemeye çalıştım. Keyifli ve sağlıklı bir yaz geçirmemiz dileğiyle!

Fly-Inn Beach

19 Haziran 2020’de sezona merhaba demeye hazırlanan Fly-Inn Beach, pandemi dönemine karşı tüm gerekli önlemleri almış durumda. Çeşme’nin en keyifli koylarından birinde bulunan konumuyla yaz tatilinize ayrı bir hava katacak bu plaja mutlaka uğrayın. Restoranında hafif bir öğün için salata yiyebilir ya da leziz bir Mojito ya da kokteyl içmeyi tercih edebilirsin, ben ne zaman gitsem en çok Mojito tercih ediyorum inanılmaz güzel yapıyorlar. Bu plajın rüzgarı boldur, ama üşütmez, Çeşme’nin kavurucu sıcağında ilaç gibi gelir. Bunun yanı sıra jet-ski ya da banana gibi aktiviteleri de deneyimlemek mümkün. Geçtiğimiz sezon Kerem Tekinalp ve Furkan Kurt gibi elektronik müzik dünyasının başarılı isimlerinin happy hour’da çaldığı Fly-Inn Beach’de çok güzel vakit geçireceğine eminim.

Adres: Şehit Mehmet Mah. Pamukova Mevkii, Küme Evleri No: 921/1, Altınkum, Çeşme/İzmir
Telefon: 0232 722 22 98

Instagram

The Beach of Momo

Özünde butik bir beach olarak tasarlanmış olan ve Dalyan’da kendine ait bakir bir koyda hizmet veren The Beach of Momo, bu döneme uygun olarak önlemleri aldı: mesafeleri geniş tutup az sayıda şezlong yerleştiren bu plaja gitmek istersen rezervasyon yaptırmanı tavsiye ederim. Çeşme’nin en çok rağbet gören noktalarından biri olan The Beach of Momo, Haziran ortasına doğru açılmak için hazırlıklarını yapıyor. Gün batımının tadını sevdiklerinle birlikte özel bir yerde çıkarmak istiyorsan burası tam sana göre: geçtiğimiz sezon Murat Tokuz ve Tankut Karakurt gibi isimlerin set başına geçtiği The Beach of Momo’nun müzikleri de buraya ayrı bir hava katıyor.

Adres: Üniversite Mah. 4417. Sokak, 3011. Sk. No:2, Çeşme/İzmir
Instagram

Boheme Beach

Geçtiğimiz sezon özellikle düzenlediği partilerle farkını gösteren Boheme Beach de geçtiğimiz günlerde açılacağını duyurdu. 3 Haziran Cumartesi günü kapılarını yeniden açmaya hazırlanan Boheme Beach, sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak ve gerekli hijyen şartlarına uyarak en iyi şekilde hizmet vermeye kaldığı yerden devam edecek. Rezervasyon yaptırmak için telefon ile arayabilir ya da Instagram hesapları üzerinden iletişime geçebilirsin.

Adres: Musalla, İkiçeşmelik KM. EVL No:82, 35930 Çeşme/İzmir
Telefon: 0532 353 59 80
Instagram

Before Sunset

Ovacık tarafı Çeşme de en sevdiğim yerlerden, o kadar huzurlu ki… İşte tam o nadide noktadaki eşsiz konumuyla herkesi büyüleyen Before Sunset, 2020 yaz sezonunda da hizmet vereceğini geçtiğimiz günlerde Instagram hesapları üzerinden duyurdu. Gün batımıyla, hizmet kalitesiyle ve keyifli deniziyle dikkat çeken Before Sunset’e gitmek istersen mutlaka rezervasyon yaptırmanı öneriyorum, çok fazla ilgi gördüğü için yer bulamayabilirsin.

Adres: Ovacık Mah. Azmak Koyu No:381/A 35930 Çeşme/İzmir
Telefon: 0532 173 55 18

Instagram

KafePi Beach Club

Geçtiğimiz sezon yeni yerinde sezona merhaba diyen KafePi Beach Club da 2020 sezonunda Çeşme’de açık olacak plajlar arasında yer alıyor. Bu yaz pandemi dönemine uygun olarak bütün önlemlerini alan KafePi Beach Club ekibi, kapıda bulunan dezenfeksiyon tünelinden özel eğitimli maskeli personeline kadar bütün detayları sizin için düşünmüş, içiniz rahat bir şekilde buraya gelebilirsiniz. Ayrıca “Happy Card” ayrıcalığından faydalanabilirsin: Çeşme’de neredeyse 250 otel ile anlaşması olan KafePi Beach Club, anlaşmalı otellede konaklayan misafirlere özel fırsatlar sunacak. Kalacağın yere rezervasyon yaptırırken mutlaka “Happy Card” anlaşmaları olup olmadığını sormanı tavsiye ederim.

Adres: 18001 Sokak No:3/C Unique Alaçatı İzmir/Çeşme
Telefon: 0539 651 45 80

Instagram

Bu arada KafePi Beach Club’te yapacağınız plaj keyfinin yanı sıra size 2020 yazında öne çıkacak birbirinden özel ve yeni marka ve oluşumlar olan Blaze, Alaçatı Rakish ve Hang N’Play gibi noktaları da önermek isterim. Blaze Alaçatı‘da 2020 yazı için hazırlanacak müzik programını takibe alabilirsin, çok yakında açıklanacak. Yeni oyun alanı Hang N’Play’de arkadaşlarınla doyasıya vakit geçirebilir ya da kum üstüne yerleştirilmiş olan masalarda etnik meyhane deneyimi yaşatmaya hazırlanan Alaçatı Rakish adlı restoranda sevdiklerinle keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsin. Alaçatı Rakish için Instagram hesaplarına göz atabilirsin.

Madeo Beach

2020 yaz sezonunda hizmet verecek noktalardan biri olan Madeo Beach, müzik programıyla, eşsiz plajıyla ve daha pek çok ayrıcalığıyla Çeşme’nin en popüler beach’leri arasında yer alıyor. Henüz tam açılış tarihini duyurmadı ancak gelişmeler için Instagram hesaplarını takip edebilirsin.

Adres: Alaçatı Mahallesi Çark Plajı Mevkii Sea Side Yolu Mehmet Koyu, Çeşme/İzmir
Telefon: 0531 901 56 51

Instagram

Yuzu Beach

Sadece 21 yaş üstünün giriş yapabildiği Yuzu Beach, 12 Haziran’dan itibaren kapılarını açıyor. Dekorasyonu, ortamı ve daha pek çok özelliğiyle Yuzu Beach’te yazın tadını doyasıya çıkarabilirsin. Rezervasyon yaptırmak için Instagram hesapları üzerinden iletişime geçebilirsin.

Adres: Sakarya Mh, 3166. Sk. No:2, Çeşme/İzmir
Instagram

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir